Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw0fce77ac/brands/rogergallet_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw0fce77ac/brands/rogergallet_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw0fce77ac/brands/rogergallet_nl.png?sh=50 ROGER & GALLET ROGER & GALLET

Gingembre Rouge Geparfumeerde zeep

Zeep
7,59 €

Details

Geparfumeerd zeepje volgens het authentieke recept van Roger & Gallet. Draagt zorg voor de huid dankzij de vetzuurrijke formule.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
De Gingembre Rouge geparfumeerde zeep van Roger & Gallet reinigt je huid in alle zachtheid! De vetzuurrijke formule en plantaardige en natuurlijke basis reinigen de huid optimaal, zonder ze uit te drogen of te irriteren. Het recept is doorheen de jaren ongewijzigd gebleven: de zeepjes worden nog steeds vervaardigd in een ketel en geparfumeerd volgens een aloude, artisanale techniek. Geniet van het fijne, delicaat geparfumeerde schuim en een zachte, verzorgde huid.
Een gereinigde huid, zonder trekkend gevoel.
Nettogewicht:
100 g
Deze zeep reinigt allebei de huid van onzuiverheden die zich gedurende de dag hebben opgehoopt en hydrateert deze. De zachte reinigingsbasis respecteert de hydrolipidenlaag van de huid en decodeert niet. Deze zeep garandeert, naast de wasactie, een aangenaam gevoel van frisheid en een stimulerend effect.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Sodium palmate. Sodium cocoate. Aqua/water. Glycerin. Parfum/fragrance. Sodium chloride. Tetrasodium glutamate diacetate. Limonene. Sodium hydroxide. Hydroxycitronellal. Citral. Ci77891. Titanium doixide. Geraniol. Zingiber officinale root extrat / ginger root extract. Punica granatum seed oil. Isoeugenol. Linalool. (fil C211629/1)