Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50 ELSEVE ELSEVE

Arginine Resist for Men Versterkende shampoo

Shampoo
4,19 €

Details

Verstevigende shampoo voor kwetsbaar haar dat makkelijk uitvalt. Voedt vanaf het haarzakje, herstructureert de vezel en beschermt tot in de punten.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Haar dat kwetsbaar is of snel uitvalt krijgt te weinig essentiële voedingsstoffen. Het is tot in de wortel verzwakt en kan weinig weerstand bieden. De Arginine Resist X3 for Men Versterkende shampoo van Elsève is verrijkt met 2 topingrediënten: Arginine, een essentieel aminozuur dat het haar doet groeien, om de uitwisseling van voedingsstoffen ter hoogte van het haarzakje te verbeteren, en taurine, een stof die energie geeft en het haar vanaf de vezel meer kracht geeft.
  • Breng aan op nat haar, masseer zorgvuldig in over heel de hoofdhuid om de microcirculatie te stimuleren en spoel vervolgens uit.
  • Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen.
Haartype:
Broos en beschadigd
Volume:
250 ml
Je haar is gevoed en beschermd van de wortel tot de punt en valt minder snel uit.