Images

MERCUROCHROME - Fysiologisch serum - Fysiologisch Serum Pitchoune - 40 unidoses
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50 MERCUROCHROME MERCUROCHROME

Fysiologisch Serum Pitchoune - 40 unidoses

Fysiologisch serum
8,39 €

Details

Dit fysiologisch serum in steriele unidoseringen voor een perfecte oog-, neus- en oorhygiëne van baby's en kleine kinderen.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Het Fysiologisch Serum van Mercurochrome Pitchoune is een isotonische, niet-irriterende oplossing voor het reinigen van de oogleden en oogomtrek van baby's en kinderen. Bovendien kan dit serum gebruikt worden bij droge neusholtes. Het maakt het neusslijm vloeibaarder, wat het snuiten en verwijderen van neusvuil vergemakkelijkt. Formule zonder bewaarmiddelen.
De steriele unidoseringen bevatten elk 5 ml oplossing, goed voor één reiniging en een perfecte hygiëne.
Maak 1 unidosering los en open ze door het dopje eraf te draaien.
  • Voor de oogleden en -omtrek: breng een paar druppels aan op een kompres en wrijf zachtjes over het ooglid, van de neusbrug naar de slapen toe. Verniew het kompres en herhaal de handeling voor het andere ooglid.
  • Voor de neushygiëne: druppel een kleine hoeveelheid oplossing in elk neusgat door heel zacht op de unidosering te knijpen. Te veel druk zou een infectie van het middenoor kunnen veroorzaken.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Aqua
  • Sodium chloride