Images

2°50%
DUREX - Condooms - Feel Sensual condooms
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Feel Sensual condooms

Condooms
12,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% op de gamma's Scholl - Steradent - Clearasil - Dettol - Durex

Details

De Durex Feeling Sensual condooms zijn extra dun voor een nog betere sensatie en bevatten extra glijmiddel voor nog meer zachtheid.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Durex Feeling Sensual condooms zijn extra dun voor een nog betere sensatie en bevatten extra glijmiddel voor nog meer zachtheid en een extra close gevoel met je partner. Latexcondooms van natuurlijk rubber. Voorgevormd, Easy-On en met reservoir voor meer comfort. Nominale breedte: 56 mm.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.