Images

DUREX - Glijmiddel - Play Massage Gel 2-in-1 ylang ylang
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Play Massage Gel 2-in-1 ylang ylang

Glijmiddel
10,29 €

Details

De Durex Play Massage Gel 2-in-1 met extracten van ylang ylang is perfect voor zachte en sensuele massages en kan overal op het lichaam worden aangebracht.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Deze Durex Play Massage Gel is verrijkt met extract van ylang ylang, dat bekendstaat om de ontspannende en opwindende eigenschappen en prikkelt beide partners door de delicate geur. Deze gel kan overal op het lichaam worden aangebracht en maakt de huid zijdezacht. De gel is niet vet en maakt geen vlekken. Deze massagegel kan ook als glijmiddel gebruikt worden. Compatibel met condooms.
Dop eraf halen, het pompje opendraaien, zachtjes drukken op het doseerpompje en het glijmiddel aanbrengen waar je maar wilt. De gel is geen anticonceptiemiddel en bevat geen zaaddodend middel.
Structuur:
Gel
Nettogewicht:
200 ml