Images

MERCUROCHROME - Verbanden - Strapping Steunverband
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d7ede8e/brands/mercurochrome_nl.png?sh=50 MERCUROCHROME MERCUROCHROME

Strapping Steunverband

Verbanden
6,89 €

Details

Dit elastisch steunverband is bijzonder geschikt voor sportievelingen die hun gewrichten willen beschermen zonder aan bewegingsvrijheid in te boeten!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Het Strapping Steunverband van Mercurochrome is speciaal ontwikkeld om gewrichten te ondersteunen tijdens het sporten. De ultra-elastische tape beperkt de bewegingsvrijheid niet, is transpiratiebestendig en laat na verwijdering geen klevende sporen achter op de huid. Bovendien is dit verband makkelijk in gebruik: je scheurt de beschermstrook er beetje bij beetje af tijdens het intapen!
De verpakking bevat 2,5 m verband, met een breedte van 6 cm.
  • Werk op een gezonde, schone en droge huid.
  • Knip de lengte af die je nodig hebt en verwijder een klein stukje beschermstrook aan één uiteinde van het verband.
  • Start met het intapen van het gewricht terwijl je beetje bij beetje de beschermstrook verder verwijdert. Overlap telkens de helft van de vorige band en let erop dat je niet te strak en niet te los werkt.
Je gewrichten zijn beschermd tijdens het sporten. Zo voorkom je blessures zonder dat je aan training moet inboeten.