Images

Natural
FLEURS DE BACH - Voedingssupplement - Rescue druppels 20 ml
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50 FLEURS DE BACH FLEURS DE BACH

Rescue druppels 20 ml

Voedingssupplement
20,49 €

Details

Bach Rescue druppels met 5 Bachbloesems
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Heb je een school- of rijexamen, een sollicitatie of een ander RESCUE® -momentje? Je kent het vast wel. Voor deze momenten zijn er de Bach Rescue druppels.De druppels zijn gemaakt op natuurlijke basis en geschikt voor het hele gezin.
Naar behoefte 4 druppels in water (100ml) met tussenpozen drinken of 4 druppels direct op de tong doen. Max. 40 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.Rescue Druppels kan langere tijd gebruikt worden.Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.
Nettogewicht:
20 ml
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Alcohol (27 Vol.%)
  • tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje
  • bosrank
  • reuzenbalsemien
  • kerspruim en vogelmelk).