Images

Natural
FLEURS DE BACH - Voedingssupplement - Rescue Kids, druppels 10 ml
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50 FLEURS DE BACH FLEURS DE BACH

Rescue Kids, druppels 10 ml

Voedingssupplement
12,19 €

Details

Bach Rescue druppels met alcoholvrije formule, speciaal voor kinderen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Eerste schooldag, zwemles, sportwedstrijd of een ander RESCUE® -momentje? De Bach Rescue Kids druppels zijn alcoholvrij en geschikt voor alle leeftijden.
4 druppels in een glas water (100ml) met tussenpozen drinken of 4 druppels direct op de tong doen. Max. 24 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Rescue Kids kan langere tijd gebruikt worden.Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.
Nettogewicht:
10 ml
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Glycerine
  • aqua
  • tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje
  • bosrank
  • reuzenbalsemien
  • kerspruim en vogelmelk).