Images

Natural
FLEURS DE BACH - Voedingssupplement - Rescue Spray 7 ml
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe2a0251d/brands/fleursdebach_nl.png?sh=50 FLEURS DE BACH FLEURS DE BACH

Rescue Spray 7 ml

Voedingssupplement
12,69 €

Details

Bach Rescue spray met 5 Bachbloesems
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Een sollicitatie, een eerste date of een ander RESCUE® -momentje? Een eerste indruk is beslissend! Voor deze momenten is er de Bach Rescue spray.De druppels zijn gemaakt op natuurlijke basis en geschikt voor het hele gezin.
Spray 2x op de tong naar behoefte. Max. 20 sprays per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Rescue Spray kan langere tijd gebruikt worden.Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.
Nettogewicht:
7 ml
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Alcohol (27 Vol.%)
  • tinctuur van Rescue bloesemmix (zonneroosje
  • bosrank
  • reuzenbalsemien
  • kerspruim en vogelmelk).