Images

HG - Ontstopper - Duo ontstopper
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 HG HG

Duo ontstopper

Ontstopper
10,95 €

Details

Hardnekkige verstoppingen in de afvoer van je gootsteen of wasbak pak je met deze Duo ontstopper van HG effectief aan.
Meer lezen

Add to cart options

7 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Door de unieke 2 componenten technologie los je de hardnekkigste verstoppingen zeer effectief op. Je kan beide componenten direct gebruiken en hoeft ze ook niet te verdunnen met water.
Veilig voor alle afvoerleidingen.
  • Haal eerst zoveel mogelijk water uit je gootsteen of wasbak.
  • Giet voorzichtig 1 of 2 delen van fles A (rode fles) in de verstopte afvoer. Giet daarna voorzichtig 1 of 2 delen van fles B (paarse fles) in de afvoer.
  • Laat minimum 1 uur inwerken. Spoel na met heel veel water.
  • Voor een optimale nawerking giet je daarna restanten van fles A en fles B in de afvoer. Laat weer 1 uur inwerken en spoel na met veel water.

Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oorgirritatie. Zeer giftig voor in het water levende organismen, het langdurige gevolgen. Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen.