Images

HANSAPLAST - Pleisters - Snelle Wondgenezing - 8 stuks
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50 HANSAPLAST HANSAPLAST

Snelle Wondgenezing - 8 stuks

Pleisters
7,39 €

Details

Dunne, waterdichte pleister die de wonde tot 50% sneller doet genezen en littekens helpt te voorkomen. Beschermt tegen bacteriën.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
De Snelle Wondgenezing pleisters van Hansaplast versnellen het genezingsproces van je wonde tot 50% en zijn geschikt voor allerlei letsels, zelfs van kleine heelkundige ingrepen. Het dunne, waterresistente materiaal omsluit de wonde en beschermt tegen bacteriën.
Het zachte wondkussen van huidvriendelijke polyethuraan absorbeert selectief: wondvloeistof wordt opgenomen maar het natuurlijke vochtgehalte van de huid wordt niet aangetast, waardoor het letsel sneller geneest en de kans op littekens afneemt. Voor een optimaal resultaat laat je de pleister enkele dagen zitten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de extra hoge kleefkracht.
De verpakking bevat 8 pleisters van 43mm x 68 mm.