Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50 HANSAPLAST HANSAPLAST

Wondhelende Zalf

Wondhelende Zalf
7,25 €

Details

Deze wondhelende zalf helpt littekenvorming verminderen op wonden en beschadigde huid.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Deze wondhelende zalf van Hansaplast is een medisch hulpmiddel die ondersteunt de genezing van kleine, oppervlakkige wonden zoals snij- en schaafwonden, krassen, eerste- en kleinere tweedegraads brandwonden. Geschikt voor babies en beschadigde, geïrriteerde, droge of gevoelige huid. Het vormt een ademende, beschermende laag die de wond beschermt tegen uitdrogen en creëert optimale omstandigheden voor vochtige wondgenezing, welke het natuurlijke genezingsproces van de huid bevorderen en het risico op littekens verminderen.
Vrij van geur- en kleurstoffen, conserveermiddelen en dierlijke stoffen (veganistisch), ze is geschikt voor babies en beschadigde, geïrriteerde, droge of gevoelige huid.
Tot 2x snellere wondgenezing, in vergeleking met een onbehandelde wond.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Witte petrolatum
  • dunne paraffine olie
  • ceresinewas
  • glycerol
  • panthenol
  • glycerylstearaat