Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50 ELSEVE ELSEVE

Total Repair 5 Reconstruerend Masker

Haarmasker
7,59 €

Details

Herstellend masker met calendula en ceramide om beschadigde lokken weer zacht en glanzend te maken en haarbreuk te voorkomen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Beschadigd haar? Verwen je lokken met het Total Repair 5 Reconstruerend masker van Elsève! De lichte formule verrijkt met verzachtende calendula en herstellende ceramide versterkt de structuur van je haar en strijkt de vezels glad. Spoel de smeltende textuur uit en geniet van zachte, stralende lokken die licht en soepel aanvoelen! Dit masker kent bovendien verschillende toepassingen: gebruik het als pre-shampoo, als een klassiek masker, als leave-in crème of als nachtmasker.
Je kan dit haarmasker op verschillende manieren gebruiken:
  • Als pre-shampoo: breng de crème aan op droog haar, vlak voor het wassen. Dit voedt het haar en maakt het makkelijker te ontwarren.
  • Als klassiek masker: laat enkele minuten inwerken op nat, net gewassen haar en spoel goed uit.
  • Als leave-in verzorging: breng een nootje crème aan op de lengtes en punten van het haar om het te doen glanzen.
  • Als nachtmasker: breng aan over heel het haar en laat 's nachts inwerken. Spoel 's ochtends grondig uit.
Haartype:
Broos en beschadigd
Volume:
300 ml
Je haar is aangesterkt, zacht en glanst!