Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50 LANAFORM LANAFORM

Moa

Geurverspreider
59,90 €

Details

Ultrasone verstuiver van etherische oliën met zacht licht dat van kleur verandert. Creëert een warme sfeer in huis.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
De Moa geurverspreider van Lanaform doet je huis heerlijk geuren en geeft de kamer een warme sfeer dankzij het zachte licht in variërende kleuren.
Eenvoudig in gebruik: vul de geurverspreider met water, breng enkele druppels etherische olie naar keuze aan, rechtstreeks op het oppervlak en geniet van de weldaden van de geparfumeerde nevel.
Capaciteit van 100 ml goed voor 6 uur lang ononderbroken verdamping. Het toestel schakelt zichzelf uit wanneer het waterreservoir leeg is.
Vul de geurverspreider met water, breng enkele druppels etherische olie naar keuze aan, rechtstreeks op het oppervlak en geniet van de weldaden van de geparfumeerde nevel.
Nettogewicht:
578g
Het huis is heerlijk geparfumeerd aan de hand van wat water en enkele druppels etherische olie!