Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwdec1af6e/brands/lanaform_nl.png?sh=50 LANAFORM LANAFORM

Lumi Lamp

Lichttherapielamp
69,90 €

Details

Laat de natuurlijke kracht van daglicht je energiepeil en humeur verbeteren! 30 minuten lichttherapie per dag is voldoende voor een merkbaar resultaat.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Het heldere, warme licht van de Lumi Lamp van Lanaforma bestrijdt de symptomen van seizoensgebonden depressie op een erg natuurlijke manier. Lichttherapie heeft hetzelfde effect op het lichaam als een zomerse dag!
Klinisch bewezen doeltreffendheid. Lichtsterkte van 10.000 lux op een aftstand van 10 cm. De energiezuinige, compacte lamp verspreidt geen UV- of infraroodstraling en is dus niet schadelijk voor de huid en ogen. Levensduur van 8000 uur.
Gebruik zo vaak je wil, bij voorkeur overdag; door de stimulerende werking van het licht kan gebruik 's avonds de slaap verstoren.
Nettogewicht:
570g
Twee weken lang een dagelijkse sessie van 30 minuten compenseert gebrek aan zonlicht tijdens de wintermaanden zodat jij je weer energiek voelt.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Gebruik bij voorkeur overdag; door de stimulerende werking van het licht kan gebruik 's avonds de slaap verstoren.