Images

Natural
LAURENCE DUMONT - Wasstrips - Natuurlijke Koude Waxstrips Benen en Lichaam
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9a9759b6/brands/laurencedumont_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9a9759b6/brands/laurencedumont_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9a9759b6/brands/laurencedumont_nl.png?sh=50 LAURENCE DUMONT LAURENCE DUMONT

Natuurlijke Koude Waxstrips Benen en Lichaam

Wasstrips
6,99 €

Details

Natuurlijke, gebruiksklare wasstrips voor de benen en het lichaam. Geformuleerd met arganolie en aloë vera, op maat van de gevoelige huid.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Ingrediënten
Voor de Naturals-lijn maakt Laurence Dumont gebruik van een door ECOCERT gecertificeerde natuurlijke formule. De Natuurlijke Koude Waxstrips voor benen en lichaam zijn geschikt voor de meest gevoelige huidtypes en zijn verrijkt met arganolie en aloë vera om de huid intensief te verzorgen en kalmeren tijdens en na het harsen. Bovendien zijn de strips zelfs werkzaam op de kortste haartjes voor een perfect glad resultaat.
Het doosje telt 20 strips in een formaat aangepast voor gebruik op de benen, armen en andere grotere zones.
Dierproefvrij
Zonder parabenen
Lichaamszone:
Benen
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Glyceryl Rosinate
  • Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
  • Cera Alba/Beeswax/Cire D'Abeille
  • Argania Spinosa (Argan)
  • Kernel Oil
  • Helianthus Annuus (Sun Flower) Seed Oil
  • Aloe Barbadensis Leaf Extract