Images

MANIX - Condooms - Skyn Extra Lubricated - 10 condooms
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe05c83f6/brands/manix_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe05c83f6/brands/manix_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwe05c83f6/brands/manix_nl.png?sh=50 MANIX MANIX

Skyn Extra Lubricated - 10 condooms

Condooms
13,95 €

Details

Pack van 10 condooms uit Sensopreen, een synthetisch rubber ontwikkeld voor wie allergisch is aan latex, met extra glijmiddel.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Skyn Extra Lubricated condooms van Manix zijn ideaal voor wie allergisch aan latex. Het materiaal Sensopreen is een flinterdun, synthetisch rubber dat nauwelijks voelbaar is voor ultiem plezier. De condooms zijn voorzien van extra veel glijmiddel en een reservoir.
Nominale breedte: 53 mm.
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd.
  • Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.