Images

FRUCTIS - Haarmasker - Hydrating Aloe Vera Hair Food
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8fd7f98f/brands/fructis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8fd7f98f/brands/fructis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8fd7f98f/brands/fructis_nl.png?sh=50 FRUCTIS FRUCTIS

Hydrating Aloe Vera Hair Food

Haarmasker
7,49 €

Details

Voedend haarmasker met aloë vera voor droog haar. De multifunctionele formule, te gebruiken als masker, conditioner of leave-in crème, telt maar liefst 98% natuurlijke ingrediënten.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Voed je haar met Hair Food van Fructis, de nieuwe generatie veganistische haarmaskers! De mix van kokos-, soja- en zonnebloemolie vervangt siliconen en is een natuurlijke voedingsbron die het haar opnieuw mooi en gezond maakt.

De formule met aloë vera is een stevige hydratatieboost voor normaal tot droog haar. De romige crème ontwart je lokken en maakt ze glad, glanzend en soepel!

98% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De overgebleven 2% zijn noodzakelijke bewaarmiddelen of ingrediënten die de structuur en geur van het product vrijwaren. Niet onbelangrijk: de formule is tot 95% biologisch afbreekbaar.
Het Hair Food masker is op drie verschillende manieren te gebruiken:
  • Als conditioner om het haar te ontwarren en voeden zonder je lokken te verzwaren.
  • Als masker om knopen te voorkomen en het haar te intens te voeden en hydrateren.
  • Als verzorging zonder spoelen om je kapsel af te werken en je haar te doen glanzen.
Zonder siliconen
Haartype:
Normaal
Zonder parabenen
Volume:
390 ml
Vegan
Je haar is ontward, optimaal gehydrateerd en zijdezacht.