Images

SMILE - Condooms - Fun & Smile - 12 stuks
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5b71b656/brands/smile_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5b71b656/brands/smile_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw5b71b656/brands/smile_nl.png?sh=50 SMILE SMILE

Fun & Smile - 12 stuks

Condooms
6,19 €

Details

Latexcondooms met smaak, voegen wat meer avontuur toe aan het liefdesspel!
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Ontdek de frisse en sensuele aroma's van vanille, munt en banaan. Welke wordt jouw favoriet?
De Fun & Smile-condooms zijn van standaardformaat en passen bijna iedereen. Ze zijn voorzien van extra glijmiddel waardoor ze niet alleen comfortabeler maar ook veiliger zijn.
Bevat vier condooms met vanillesmaak, vier met banaan en vier met munt. Gedetailleerde handleiding en tips voor gebruik zijn inbegrepen in de verpakking.
Het gebruik van condooms biedt effectieve bescherming tegen seksueel overdraagbare infecties en ongewenste zwangerschappen.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Latex van natuurlijke rubber