Images

-20%
ALMA K - Lichaamsscrub - Natural Black Mud
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw776cfdc0/brands/almak_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw776cfdc0/brands/almak_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw776cfdc0/brands/almak_nl.png?sh=50 ALMA K ALMA K

Natural Black Mud

Lichaamsscrub
12,99 €
10,39 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-20%

Details

Breng de spa naar je badkamer en stimuleer de celvernieuwing van de huid met dit masker op basis van modder uit de Dode Zee voor het hele lichaam.
Meer lezen

Add to cart options

6 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Deze intensieve schoonheidsbehandeling biedt je de authentieke therapeutische ervaring van een professioneel moddermasker in je eigen badkamer. De modder uit de Dode Zee helpt de talgaanmaak te reguleren, ontdoet de huid van dode huidcellen en onzuiverheden en stimuleert de bloedsomloop. Samen met de verzachtende jojoba-olie, antioxidantrijke vitamine E en omega 6, geeft het je huid haar natuurlijke glow terug.
Breng gelijkmatig aan over het hele lichaam en laat 15 minuten drogen. Spoel dan overvloedig af met warm water in de douche of in bad. Gebruik cirkelvormige bewegingen om de modder weg te vegen. Ontwikkeld voor wekelijks gebruik.
Nettogewicht:
430 gr
Zonder parabenen
Huidtype:
Droog
Natuurlijk
Na de schoonheidsbehandeling is de huid zacht en gehydrateerd. Door het exfoliërend effect zullen producten die hierna aangebracht worden, beter doordringen tot diep in de huis.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Silt (Dead Sea Black Mud)
  • Aloe Barbadensis Leaf Juice
  • Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
  • Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract