Images

2°50%
DUREX - Condoom - Emoji Feel Thin - 6 condooms
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd07d4380/brands/durex_nl.png?sh=50 DUREX DUREX

Emoji Feel Thin - 6 condooms

Condoom
6,19 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% Op de deelnemende merken*
Scholl, Clearasil, Intima, Durex, Optrex

Details

Extra dunne condooms voor het allerbeste, meest genuanceerde gevoel.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
No glove, no love! De Feel Thin condooms van Durex zijn extra dun en nauwelijks voelbaar. Zo is er geen énkel excuus om nog onveilige seks te hebben.
Vervaardigd van natuurlijk rubber.
Nominale breedte: 56 mm
  • Pak het condoom voorzichtig vast, omdat het kan worden beschadigd door nagels of scherpe voorwerpen.
  • Controleer of de opgerolde kant aan de buitenkant zit. Knijp het topje van het condoom (reservoir) voorzichtig met de vingers dicht en plaats het condoom over de top van de stijve penis.
  • Rol het condoom zo ver mogelijk af. Stop en controleer voor je verdergaat of het condoom niet afglijdt of te strak zit, omdat het dan zou kunnen scheuren. Na de zaadlozing moet het condoom snel worden verwijderd. Hou het condoom goed vast aan de onderrand voordat je de penis terugtrekt.
  • Gooi het condoom in de vuilnisbak, niet in het toilet.