Images

HG - Schimmelwering - Schimmelvlekkenreiniger
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 HG HG

Schimmelvlekkenreiniger

Schimmelwering
8,99 €

Details

Handige spray om schimmel-, vocht- of weerplekken heel snel en doeltreffend te verwijderen. Een fris resultaat verzekerd!
Meer lezen

Add to cart options

2 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ideaal om de siliconenvoegen tussen de badkuip en tegelwand, in de douchecabine en in het stucwerk effectief schoon te houden. En schimmel-, vocht- of weerplekken dus een halt toe te roepen.
Verstuif de spray van op 3 tot 5 cm afstand.
Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oorgirritatie. Zeer giftig voor in het water levende organismen, het langdurige gevolgen. Vormt giftig gas in contact met zuren. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Na het werken met dit product de hander grindig wassen. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.