Images

1+1
IWHITE - Tanden bleken - Dark Stains Whitening Kit
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf7a5619a/brands/iwhite_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf7a5619a/brands/iwhite_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf7a5619a/brands/iwhite_nl.png?sh=50 IWHITE IWHITE

Dark Stains Whitening Kit

Tanden bleken
34,95 €
24,46 €

Promotions

Speciale Aanbieding
1+1 Gratis
of -30% voor 1 op het merk IWHITE

Details

Thuisbehandeling voor wittere tanden met klinisch bewezen doeltreffendheid, zelfs op donkere vlekken. De kit bevat 10 bitjes.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Koffie, thee, tabak en rode wijn: het zijn slechts enkele dingen die je tanden flink kunnen verkleuren. De Dark Stains Whitening Kit van iWhite is een eenstapssysteem dat zichtbaar resultaat geeft al na de eerste behandeling! Actieve koolstof geïncapsuleerd in microparels absorberen, neutraliseren en elimineren donkere vlekken en bestrijden slechte adem veroorzaakt door roken of het drinken van koffie, thee of rode wijn. Het resultaat? Tanden die tot 8 tinten lichter zijn! Daarnaast voorkomt de behandeling ook de vorming van nieuwe donkere vlekken.
De kit bevat 10 dunne, buigzame bitjes met een comfortabele pasvorm die op ieder gebit past. In slechts 20 minuten zijn de tanden zichtbaar witter!
Gebruik tot 5 dagen lang dagelijks een bitje voor een stralend resultaat, of gebruik wanneer nodig.
Zichtbaar wittere, gezonde tanden.