Images

2°50%
AMBRE SOLAIRE - Zonnecrème gezicht - Sensitive Expert+ SPF 50 Gezicht & Decolleté
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf7fbffe3/brands/ambresolaire_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf7fbffe3/brands/ambresolaire_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf7fbffe3/brands/ambresolaire_nl.png?sh=50 AMBRE SOLAIRE AMBRE SOLAIRE

Sensitive Expert+ SPF 50 Gezicht & Decolleté

Zonnecrème gezicht
13,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% op de merken AMBRE SOLAIRE - SUBLIME BRONZE

Details

Zonnecrème met zeer hoge bescherming voor gezicht en hals. Heeft een fijne, aangenaam te dragen textuur en laat geen witte strepen achter.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Bescherm de delicate huid van je gelaat en hals met de Sensitive Expert+ SPF 50 Gezicht & Decolleté van Ambre Solaire. De lichte, niet-vette textuur trekt snel in, is comfortabel om iedere dag te dragen en laat geen witte strepen achter. Zonnebeschermingsfactor 50 is geschikt voor de lichte, gevoelige en zon-intolerante huid.
Breng de zonnebescherming aan een half uur voor de blootstelling. Hernieuw de applicatie regelmatig, zeker na het transpireren, zwemmen en afdrogen.
SPF:
Très haute (50+)
Volume:
50 ml
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Protection photostable uvb et uva mêmes longs : système filtrant breveté aux mexoryl® sx + mexoryl® xl contre les coups de soleil et les dommages cutanés long-terme.