Images

HG - Ontkalken - Professionele kalkaanslag verwijderaar
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 HG HG

Professionele kalkaanslag verwijderaar

Ontkalken
5,99 €

Details

Maak je kranen, badkuip en ander sanitair kalkvrij. Ook voor het verwijderen van roestvlekken, urinesteen en kopergroen.
Meer lezen

Add to cart options

8 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Met HG Professionele kalkaanslag verwijder je kalkaanslag en kalksteen heel effectief.
Geschikt voor kranen, badkuipen, toiletten en douchewanden en -koppen. Ook verwijder je er roestvlekken, urinesteen en kopergroen mee.
Veilig voor materialen zoals chroom, roestvrijstaal, keramiek, glazuur, glas en kunststoffen.
Gebruik afhankelijk van de kalkaanslag puur of verdund met water in een oplossing tot 1/10.
Breng het product aan. Laat enkele minuten inwerken en spoel daarna af met water en een spons.
Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Draag beschermende handschoenen en oogbescherming. NA INSLIKKEN: de mond spoelen - GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uitrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk, blijven spoelen.