Images

HG - Onderhoudsproduct - Sixpack
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 HG HG

Sixpack

Onderhoudsproduct
15,00 €

Details

Supervoordelige, zesdelige kit met alle benodigdheden voor een grondige schoonmaak!
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Pak je grote schoonmaak extra groots aan met deze kit van 6 producten van HG! De set bevat:
  • Vloeibare ontstopper: een veilig en gebruiksklaar product voor het ontstoppen van de afvoer van wasbak, toilet of douche. De doeltreffende formule is geschikt voor gebruik bij kunststof leidingen.
  • Schimmelvlekkenreiniger Schuimspray: een unieke schuimformule die goed blijft zitten voor een langere inwerktijd. De spray heeft bovendien een minder penetrante geur dan de meeste schimmelvlekkenreinigers.
  • Super Kracht Toiletreiniger: een toiletreiniger die zich maximaal aan het oppervlak hecht voor een langere inwerktijd en effectieve verwijdering van allerlei hardnekkig vuil - ook onder de rand!
  • Vetweg: een handige spray om steeds bij de hand te hebben in de keuken! De krachtige samenstelling verwijdert vet en kookresten zonder moeite. Na het koken even sprayen, afnemen en... Klaar!
  • Kalkweg: een uiterst doeltreffende kalkreiniger voor tegels, douchecabines, kunstof baden, wastafels, kranen en aanrechtbladen.
  • Glazenwasser: een geconcentreerd en intensief reinigend middel voor een absoluut streeploos resultaat! Het product bevat geen ammonia of spiritus en is veilig voor verf, lak en kunststof.