Images

HG - Ontstopper - Haarontstopper
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 HG HG

Haarontstopper

Ontstopper
8,49 €

Details

Gebruiksklare ontstopper doeltreffend tegen haren die achterblijven in de afvoer van douche, bad en wasbak.
Meer lezen

Add to cart options

6 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De grootste veroorzaker van verstoppingen in de badkamer? Haren en alle zeepresten, huidvetten en tandpasta die ze tegenhouden. Maak snel en eenvoudig komaf met het probleem met de haarontstopper van HG. De twee verschillende componenten lossen alle viezigheid op zodat geurtjes verdwijnen en het water weer vlot wegvloeit.
De verpakking bevat de twee gebruiksklare componenten, 1 x 200 ml en 1 x 250 ml, genoeg voor één toepassing.
Opgelet: volg steeds de meegeleverde gebruiksvoorschriften. Niet geschikt voor leidingen van aluminium of zink.
  • Giet de inhoud van de eerste flacon in de verstopte afvoer.
  • Voeg ook de inhoud van de tweede flacon daarbij toe. Laat vervolgens een uur lang inwerken. Hoe langer de inwerktijd, hoe beter het resultaat.
  • Spoel overvloedig met water.

Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oorgirritatie. Zeer giftig voor in het water levende organismen, het langdurige gevolgen. Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/afdouchen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken.