Images

2°50%
JUVAMINE - Voedingssupplement - Mariene Magnesium Vitamine B6 - 120 tabletten
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw4ba66e4f/brands/juvamine_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw4ba66e4f/brands/juvamine_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw4ba66e4f/brands/juvamine_nl.png?sh=50 JUVAMINE JUVAMINE

Mariene Magnesium Vitamine B6 - 120 tabletten

Voedingssupplement
10,79 €
9,17 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50%
-15% voor 1

Details

Voedingssupplement met magnesium en vitamine B6 om je te helpen ontspannen en ter ondersteuning van het zenuw- en spierstelsel.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Het Marine Magnesium en Vitamine B6 voedingssupplement van Juvamine is een uitstekend middel om je door een stressvolle of actieve periode te loodsen. Het natuurlijke magnesium afkomstig uit zeewater en vitamine B6 ondersteunen samen de normale werking van de spieren en het zenuwstelsel en verminderen moeheid.
Neem dagelijks 1 tablet met een groot glas water, bij voorkeur 's ochtends.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Magnesiumoxide
  • Vulmiddel: sorbitol
  • Amidon
  • Anti-stollingsmiddelen: Magnesiumzouten uit vetzuren
  • Vitamine B6