Images

Natural
2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Vitamine D3 Forte - 100 capsules

Voedingssupplement
9,90 €
8,41 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50%
-15% voor 1

Details

Voedingssupplement met vitamine D3 ter ondersteuning van de ontwikkeling van botten en tanden en de goede werking van het immuunsysteem.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Tijdens de donkere wintermaanden is het door het gebrek aan zonlicht niet evident voor ons lichaam om voldoende vitamine D3 aan te maken. Een tekort brengt de normale ontwikkeling van botten en tanden in bedwang en kan zijn weerslag hebben op het immuunsysteem. Daarom ontwikkelde Physalis het Vitamine D3 Forte voedingssupplement, aangewezen voor kinderen ouder dan 3 jaar, ouderen alsook zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang.
Neem 1 capsule per dag of zoals aanbevolen door je arts of apotheker. Te nemen bij de maaltijd met wat water.
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Vitamine D3 (25 µg)
  • Vulstof: zonnebloemolie
  • Geleermiddelen: visgelatine en glycerine
  • Cholecalciferol