Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Collagen + C - 60 tabletten

Voedingssupplement
15,99 €

Details

Voedingssupplement met collageen en vitamine C ter ondersteuning van de lichaamseigen collageenvorming. Houdt de huid en gewrichtskraakbeen gezond.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Collageen is een lichaamseigen stof die deel uitmaakt van het bindweefsel in de huid, gewrichtskraakbeen, ligamenten, pezen en botten. Het vertragen van de collageenproductie bij het ouder worden, wordt opgevangen door dit voedingssupplement van Physalis. De werking van de collageen afkomstig uit vis wordt versterkt door de toevoeging van vitamine C.
Neem 1 tot 5 tabletten per dag, naargelang de behoefte. Neem bij de maaltijd met wat water.
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Collageenhydrolysaat (vis) (92,6%)
  • Glansmiddelen: hydroxypropylcellulose; magnesiumstearaat; hydroxypropylmethylcellulose; stearinezuur en talk
  • Ascorbinezuur
  • Bindmiddel: cellulose
  • Kleurstoffen: titaandioxide