Images

INTIMY - Menstruatiecup - Be'Cup
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw1599ef0a/brands/intimy_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw1599ef0a/brands/intimy_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw1599ef0a/brands/intimy_nl.png?sh=50 INTIMY INTIMY

Be'Cup

Menstruatiecup
17,99 €

Details

Menstruatiecup in maatje 1, vervaardigd uit medische silicone. Een ecologisch en hypoallergeen alternatief voor maandverband of tampons!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Met de Be'Cup kies je resoluut voor een ecologisch, non-toxisch en hypoallergeen alternatief voor maandverband of tampons. De menstruatiecup werd vervaardigd uit medisch goedgekeurde silicone, onbehandeld en kleurloos, en werd getest op cytotoxiciteit en mogelijkheid tot irritatie om tolerantie te garanderen.
Dankzij de grote opslagcapaciteit van de cup blijf je tot 8 uur lang beschermd tegen lekjes. Omdat het bloed niet in contact komt met lucht ondervind je bovendien geen last van geurtjes.
Om de absolute veiligheid van het product te garanderen werd de cup in Frankrijk geproduceerd volgens strikte kwaliteitsnormen, gelijkwaardig aan die voor medische hulpmiddelen.

Maatje 1 is best geschikt voor vrouwen met een lichte bloeding, vrouwen onder de 30 jaar oud en/of vrouwen die geen vaginale bevalling zijn ondergaan.