Images

Cadeau-idee
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw0fce77ac/brands/rogergallet_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw0fce77ac/brands/rogergallet_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw0fce77ac/brands/rogergallet_nl.png?sh=50 ROGER & GALLET ROGER & GALLET

Feuille de Figuier Eau Fraîche

Eau de toilette
40,95 €

Details

Dit eau de toilette van Roger & Gallet brengt vijgenblad, Bergamot en benzoë samen in een helder, groen en fris parfum.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Feuille de Figuier Eau Fraîche van Roger & Gallet is een ode aan de vijgenbomen in de tuinen van Lodewijk XIV in Versailles. Waar ze geliefd werden om hun schoonheid, verfijnde geur en de zoete, verslavende smaak van hun vruchten. In deze bruisende geurcompositie staat het knapperig frisse van vijgenbladeren in combinatie met het parfum van bergamot en zachte oranjebloesem centraal. Knisperig galbanum, een vleugje benzoë en houtige noten zorgen voor een exotische elegantie.
Dit door parfumeur Mathilde Bijaoui ontwikkelde eau de toilette is een uitnodiging om op ontdekkingstocht te trekken en de zuiverende, groene en verfrissende kracht van de natuur te ontdekken.
De kunst van parfumerie ...
  • Parfum is als liefde. Je krijgt er nooit genoeg van. Ruik het zelf!
  • Luister naar je hart. Verstuif de spray op die plekken waar je je hart voelt kloppen: polsen, nek en decolleté.
  • Je kan ook je haar en je kleding parfumeren.
Volume:
100 ml
De lichte, verfrissende geur bezorgt je een intens gevoel van geluk, frisheid en ontspanning.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Alcohol. Aqua/water. Parfum/fragrance. Limonene. Butyl methoxydibenzoylmethane. Benzyl salicylate . linalool. Benzyl alcohol. Coumarin. Glycerin. Geraniol. Citronellol. Isoeugenol. Tris citrate. Citral. Ficus carica bud extract / fig bud extract. Benzyl benzoate. CI 60730 / ext ;Violet 2 CI 42090 /blue 1. (fil C215992/1).