Images

Natural
WAAM - Plantaardige olie - Wortelolie
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50 WAAM WAAM

Wortelolie

Plantaardige olie
12,99 €

Details

Je huid en haren missen een stralende "glow"? De Wortelolie van WAAM is een heuse vitaminecocktail rijk aan antioxidanten, ideaal voor droge of rijpere huid!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
De Wortelolie van WAAM is rijk aan vitamine A, de belangrijkste vitamine voor de huid. De revitaliserende, celvernieuwende werking beschermt én doet huid en haren stralen. Bijzonder geschikt voor droge of rijpere huid.
Voor gezicht en lichaam:
  • Voeg een paar druppels wortelolie toe aan je hydraterende crème voor een stralende glow.


Haar:
  • Breng de olie aan op het haar.
  • Laat het 15 minuten inwerken.
  • Was vervolgens je haar met shampoo.
Volume:
100 ml
Zowel huid als haar zijn versterkt en gehydrateerd en glanzen van gezondheid! Helpt je huid ook een zonnig kleurtje langer te behouden.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% wortel verwerkt in plantaardige olie