Images

HG - WC-reiniger - Super kracht toiletreiniger
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf1d508c2/brands/hg_nl.png?sh=50 HG HG

Super kracht toiletreiniger

WC-reiniger
5,99 €

Details

Hou je toilet stralend proper en heerlijk fris dankzij deze superkrachtige reinigings- en ontkalkingsgel van HG.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Met deze krachtige toiletgel van HG verwijder je hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of andere slecht verwijderbare aanslag heel effectief. Dat doe je op alle plekken waar vuil zich kan opstapelen: de binnenzijde van de toiletpot, de hals van het toilet en de toiletrand.
Spuit de gel in één vloeiende beweging onder de rand van je toiletpot. Laat 20 tot 30 minuten inwerken. Borstel daarna je toilet grondig schoon met een toiletborstel. Spoel nog eens door.
Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Zeer giftig voor in het water levende organismen, het langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/afdouchen.