Images

SCHWARZKOPF - Permanente haarkleuring - Blonde L1 Lightener Intensive Blond Super
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6685d438/brands/schwarzkopf_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6685d438/brands/schwarzkopf_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6685d438/brands/schwarzkopf_nl.png?sh=50 SCHWARZKOPF SCHWARZKOPF

Blonde L1 Lightener Intensive Blond Super

Permanente haarkleuring
10,49 €

Details

Van lichtbruin haar naar een middelblonde kleur? De Intensive Blond Super ontkleuring maakt het makkelijk om tot 7 tinten lichter te gaan!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
De geavanceerde formule van de Intensive Blond Super ontkleuring werd verrijkt met voedende arganolie om het haar soepel en zacht te maken. Maakt licht tot medium bruin maximaal 7 tinten lichter.
Dit pakket bevat: 1 doseerflacon, 1 tube bleekcrème, 1 zakje bleekmiddel, 1 zakje verzorgend masker, 1 paar handschoenen en een gebruiksaanwijzing.
Mix:
Doe de inhoud van het zakje bleekpoeder in de doseerflacon, open de tube bleekcrème door het deksel met de punt van de dop door te prikken en giet de volledige inhoud in de doseerflacon.
Draai de dop van de flacon vast en schud krachtig tot je een perfect homogene crème bekomt. Schroef de punt van de applicatorfles los en breng de mix meteen aan op het haar.

Aanbrengen:
Breng het mengsel aan op het haar en masseer het in, lok per lok. Zorg ervoor dat het haar gelijkmatig bedekt is en laat vervolgens 30 tot 45 minuten inwerken.

Uitgroei bijwerken:
Maak een scheiding in je haar met de punt van de doseerfles en breng het mengsel aan op de uitgroei met de vingertoppen. Maak vervolgens een scheiding parallel met de vorige en herhaal het proces tot de uitgroei volledig is bedekt met het mengsel. Laat vervolgens 30 tot 40 minuten inwerken tot de uitgroei dezelfde kleur heeft als de rest van je haar.

Inwerken:
De intensiteit van de ontkleuring hangt af van hoe lang je het mengsel laat inwerken. Voor een optimaal helder resultaat volg je de gebruiksaanwijzing dus nauwkeurig. Hoe donkerder je natuurlijke kleur, hoe langer je het mengsel laat zitten voor een blonde kleur. Het maximum van 45 minuten mag echter NIET overschreden worden.

Spoelen en verzorgen:
Na het inwerken goed spoelen met lauwwarm water tot het water helder is. Masseer het masker in je natte haren en zorg voor een gelijkmatige verdeling. Laat 3 minuten intrekken en spoel. Het haar voelt zacht aan en glanst!
Soort haarkleuring:
Blonderen
Haartype:
Normaal
Structuur:
Crème
Dierproefvrij
Nettogewicht:
227 g
Geslacht:
Uniseks
Je haar is tot 7 tinten lichter en straalt!