Images

SUNKISSED - Zelfbruiner - Gradual Tan Medium - Dark
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb2f3eae9/brands/sunkissed_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb2f3eae9/brands/sunkissed_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb2f3eae9/brands/sunkissed_nl.png?sh=50 SUNKISSED SUNKISSED

Gradual Tan Medium - Dark

Zelfbruiner
7,99 €

Details

Geleidelijk op te bouwen zelfbruiner voor een gegarandeerd natuurlijk ogende, zomerse glow. De romige lotion plakt niet en trekt snel in.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
De Gradual Tan Medium/Dark van Sunkissed is ideaal voor medium huidjes en liefhebbers van een intense kleur. Deze romige lotion, verrijkt met verzorgende karitéboter en vitamine E, bouwt dagelijks een gezonde, zomerse glow op en doet de huid stralen! Het resultaat wordt 2 tot 4 uur na het smeren zichtbaar.
Heb je een lichte huidskleur, dan zal Medium/Dark je een intense bruine tint geven. Heb je een medium of olijfkleurige huid, is deze variant ideaal voor een prachtige, gouden glow.
  • Breng rijkelijk en gelijkmatig aan op de schone, droge en bij voorkeur geëxfolieerde huid.
  • Masseer zorgvuldig in de huid tot de crème volledig is opgenomen.
  • Breng een hydraterende crème aan op handen, voeten, knieën en ellebogen om vlekken te voorkomen.
Dierproefvrij
Zonder parabenen
Volume:
200 ml
Vegan