Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw83038fc8/brands/preference_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw83038fc8/brands/preference_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw83038fc8/brands/preference_nl.png?sh=50 PREFERENCE PREFERENCE

Infinia - 2.10 Deep Blue Blauw zwart

Permanente haarkleuring
13,09 €

Details

Permanente haarkleuring met langdurig intens effect. Verbergt moeiteloos grijze haartjes en doet je lokken prachtig glanzen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Met de Préférence Infinia permanente haarkleuring geniet je nog langer van een intense kleur met krachtige reflecties! De kleuring houdt tot 8 weken lang dankzij de meegeleverde Color Extender, een verzorging die de glans en kleurintensiteit week na week optimaal houdt. Stralende lokken en 100% grijsdekking gegarandeerd!
  • Volg steeds de bijgeleverde instructies. Bedek je schouders met een handdoek om vlekken te vermijden. Maak het haar nat, zonder het te wassen, en droog het met een handdoek.
  • Giet de kleurshampoo in de flacon met crème en schud krachtig.
  • Is je laatste kleuring 3 maanden of langer geleden? Breng het mengsel aan op de lengtes en de punten. Masseer in het haar en laat 15 minuten inwerken. Breng het mengsel vervolgens ook op de wortels aan en wacht 20 minuten.
  • Is je haar in de laatste 3 maanden nog gekleurd geweest? Breng het mengsel aan op de wortels en laat het 40 minuten inwerken. Verspreid het vervolgens op de lengtes en masseer het in op de lokken. Wacht 5 minuten.
  • Spoel je haar zorgvuldig uit en breng het verzorgend masker aan. Laat 2 minuten intrekken en spoel uit.
  • Gebruik iedere 3 weken na de kleuring de Color Extender om je kleuring levendig te houden. Breng een nootje crème gelijkmatig aan op gewassen en handdoekdroog haar. Laat 5 tot 1 minuten inwerken en spoel uit.
Soort haarkleuring:
Permanent
Een langhoudende, stralende kleur met 100% grijsdekking.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • crème colorante : aqua / water cetearyl alcohol deceth-3 propylene glycol laureth-12 oleth-30 ammonium hydroxide hexadimethrine chloride lauric acid glycol distearate toluene-2,5-diamine polyquaternium-22 ethanolamine silica dimethyl silylate [nano] / silica dimethyl silylate 2,4-diaminophenoxyethanol hcl resorcinol ci 77891 / titanium dioxide m-aminophenol ascorbic acid hydroxypropyl bis(n-hydroxyethyl-p-phenylenediamine) hcl thioglycerin ammonium thiolactate dimethicone pentasodium pentetate n,n-bis(2-hydroxyethyl)-p-phenylenediamine sulfate linalool proline carbomer threonine butylphenyl methylpropional parfum / fragrance revelateur aqua / water hydrogen peroxide cetearyl alcohol sodium stannate trideceth-2 carboxamide mea pentasodium pentetate phosphoric acid ceteareth-25 tetrasodium pyrophosphate glycerin,