Images

VITARMONYL - Voedingssupplement - Detoxshot Artisjok - 7 shots
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf59e8299/brands/vitarmonyl_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf59e8299/brands/vitarmonyl_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf59e8299/brands/vitarmonyl_nl.png?sh=50 VITARMONYL VITARMONYL

Detoxshot Artisjok - 7 shots

Voedingssupplement
14,99 €

Details

Voedingssupplement ter bevordering van de leverwerking, voor een doeltreffende detox!
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
De Detoxshot van Laboratoires Vitarmonyl zuivert het lichaam van afvalstoffen dankzij de hoge concentratie aan artisjokextracten. Artisjok stimuleert de werking van de lever, waardoor toxines uit het organisme geëlimineerd worden. Daarnaast helpt ook groene thee overtollig water te draineren. De shots hebben een aangename smaak van rode vruchten.
1 Burnshot bevat 1,5 mg cafeïne. Niet geschikt voor kinderen, jongeren en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Drink iedere ochtend 1 Detoxshot bij het ontbijt, onverdund. Voor openen gekoeld en droog bewaren. Na openen dezelfde dag opgebruiken.
Vegan
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Water
  • Geconcentreerd sap van cassis (Ribes nigrum)
  • Artisjokextract (Cynara scolymus)
  • Extract van groene thee (Camellia sinensis)
  • Conserveringsmiddelen: natriumbenzoaat; kaliumsorbaat
  • Zoetstof: sucralose