Images

SCHWARZKOPF - Permanente haarkleuring - Re-Nature Re-Pigmentation Woman - Medium
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6685d438/brands/schwarzkopf_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6685d438/brands/schwarzkopf_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6685d438/brands/schwarzkopf_nl.png?sh=50 SCHWARZKOPF SCHWARZKOPF

Re-Nature Re-Pigmentation Woman - Medium

Permanente haarkleuring
12,99 €

Details

Je grijze haar retoucheren zonder haarkleuring? Het kan, met Re-Pigmentation, een innovatieve, delicate formule die het natuurlijke pigment van het haar herstelt.
Meer lezen

Add to cart options

1 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Met de Re-Nature Re-Pigmentation crème van Schwarzkopf is het mogelijk om geleidelijk terug te keren naar je natuurlijke haarkleur, zonder haarverf. De zachte, delicate formule vult de haarstructuur aan met natuurlijke pigmenten, waardoor je haarkleur na slechts drie toepassingen volledig is hersteld. Het resultaat wordt bepaald door hoe lang je de crème laat inwerken en hoe vaak je de behandeling herhaalt.

De verpakking bevat: 2 tubes Re-Pigmentation crème (50 ml), 1 fles Shampoo Treatment (50 ml), 1 paar handschoenen en een gebruiksaanwijzing.
Breng de Re-Pigmentation crème (klaar voor gebruik) aan op droog haar, laat het inwerken en spoel uit. Gebruik nadien de verzorgende en versterkende Shampoo Treatment.
Soort haarkleuring:
Permanent
Haartype:
Normaal
Structuur:
Crème
Dierproefvrij
Nettogewicht:
220 g
Geslacht:
Uniseks
Je haar keert geleidelijk terug naar zijn natuurlijke kleur, zonder haarverf!