Images

SYOSS - Permanente haarkleuring - Professional Performance 9-5 Frozen Pearl Blond
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw2f4d50a2/brands/syoss_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw2f4d50a2/brands/syoss_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw2f4d50a2/brands/syoss_nl.png?sh=50 SYOSS SYOSS

Professional Performance 9-5 Frozen Pearl Blond

Permanente haarkleuring
8,49 €

Details

Langhoudende, intense kleuring die het haar verzorgt en beschermt.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Syoss Professional Performance is de eerste haarkleuring met Salonplex-technologie die het haar versterkt en beschermt tegen beschadiging. De innovatieve technologie sluit de pigmenten in voor een intens en langdurig kleurresultaat met 100% dekking op grijze haren.
De verpakking bevat: 1 tube kleurcrème (50 ml), 1 doseerflacon ontwikkelemulsie (50 ml), 1 zakje SalonPlex conditioner (15 ml), 1 paar handschoenen en een gebruiksaanwijzing.
Voer een allergietest uit 48 uur voor je het haar plant te kleuren. Lees nauwkeurig de meegeleverde gebruiksaanwijzing. Deze instructies zijn slechts indicatief.

Voorbereiding
Meng de kleurcrème met de ontwikkelemulsie in de doseerflacon. Schroef de dop goed aan en schud krachtig tot er een homogeen, romig mengsel ontstaat. Breng onmiddellijk aan.

Aanbrengen
Breng het mengsel aan op droog, ongewassen haar en masseer het in, lok per lok. Zorg ervoor dat het haar gelijkmatig bedekt is en laat 30 minuten inwerken. Om de nuances 9-1, 9-5 en 10-5 te bereiken laat je de crème tot 45 minuten inwerken.

Uitgroei bijwerken:
Gebruik 2/3 van de mix op je uitgroei. Maak een scheiding in je haar met de punt van de doseerfles, breng de mix aan en masseer het in. Herhaal tot je volledige haargroei bedekt is en laat 20 minuten inwerken. Verdeel dan de overgebleven mix op de rest van het haar en laat alles 10 minuten inwerken.
Om nuances 9-1, 9-5 en 10-5 te bekomen laat je de verf 30 tot 40 minuten inwerken op de uitgroei en 5 minuten op de lengtes.

Spoelen en verzorgen:
Na het inwerken goed spoelen met lauwwarm water tot het water helder is. Was je haar met een milde shampoo en gebruik de meegeleverde conditioner die je 2 minuten laat inwerken alvorens uit te spoelen.
Soort haarkleuring:
Permanent
Haartype:
Normaal
Structuur:
Crème
Dierproefvrij
Nettogewicht:
170 g
Geslacht:
Uniseks
Een perfecte kleuring van professionele kwaliteit en haren die maar liefst 5 keer sterker zijn.