Images

JETSET SUN - Zelfbruiner - Esthetic Sun Instant Self Tanning Mist
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6cc635b6/brands/jetsetsun_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6cc635b6/brands/jetsetsun_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6cc635b6/brands/jetsetsun_nl.png?sh=50 JETSET SUN JETSET SUN

Esthetic Sun Instant Self Tanning Mist

Zelfbruiner
14,99 €

Details

Zelfbruinende spray op basis van DHA. Maakt geen vlekken of strepen dankzij de fijne mist.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Geef je huid een zonnig kleurtje met de Esthetic Sun Instant Self Tanning Mist. Deze zelfbruiner op basis van DHA, een natuurlijk omega 3-vetzuur, is makkelijk aan te brengen dankzij de verstuiver die vlekken en strepen voorkomt. De spray kan gebruikt worden op zowel lichaam als gezicht.
  • Voer voor je eerste gebruik een allergietest uit: spray een klein beetje op je arm en wacht 24 uur alvorens de rest van je lichaam te behandelen.
  • Schud de fles voor gebruik en verstuif vanop 20 à 30 cm in cirkelvormige bewegingen. Smeer niet uit en laat 6 uur inwerken alvorens te douchen.
Fles type:
Spray
Volume:
150 ml