Images

SUN - Vaatwastabletten - Expert Vaatwastabletten Extra Power 38 tabs
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw00d3a38c/brands/sun_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw00d3a38c/brands/sun_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw00d3a38c/brands/sun_nl.png?sh=50 SUN SUN

Expert Vaatwastabletten Extra Power 38 tabs

Vaatwastabletten
13,99 €

Details

Vaatwastabletten met reinigende en ontkalkende werking.
Meer lezen

Add to cart options

5 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
De nieuwe, krachtige formule van deze vaatwastabletten verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken en combineert vaatwasmiddel, spoelglans en zout in slechts één tablet.
Plaats een tablet in het vaaswasmiddelreservoir zonder de Hydrofilm™ folie te verwijderen en sluit het deksel. Bij een korte vaatcyclus, plaatst u een tablet meteen in de vaatwasmachine. Vermijd om de Hydrofilm™ folie met natte handen aan te raken.

Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oorgirritatie. Schadelijk bij inslikken. Contact met de ogen of de huid vermijden.
Volume:
38 tabs
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • GEEN INFO