Images

GARNIER SKINACTIVE - Dagcrème - Botanische Dagcrème met Rozenwater
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 GARNIER SKINACTIVE GARNIER SKINACTIVE

Botanische Dagcrème met Rozenwater

Dagcrème
7,09 €

Details

Dagcrème met verzachtend rozenwater, zonder parabenen en siliconen. Kalmeert de gevoelige, droge huid en doet haar stralen.
Meer lezen

Add to cart options

5 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
De Botanische Dagcrème met Rozenwater van Garnier Skin Naturals zit boordevol antioxidanten die je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De verzachtende formule bevat rozenwater en vermindert een onaangenaam, trekkend gevoel door droogte, zodat je huid steeds soepel en comfortabel aanvoelt.
Het Botanisch gamma bevat 96% ingrediënten van natuurlijke afkomst. De overige 4% zijn bestanddelen noodzakelijk voor de aangename geur, textuur en houdbaarheid van het product.
Breng iedere ochtend en avond een nootje crème aan op een gereinigd gezicht.
Zonder siliconen
Zonder parabenen
Volume:
50 ml
Huidtype:
Gevoelig
Je huid is gehydrateerd en voelt soepel en comfortabel aan.