Images

NATURLAND - Voedingssupplement - Bernagie & Teunisbloem Olie - 200 capsules
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfbe0e2c6/brands/naturland_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfbe0e2c6/brands/naturland_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfbe0e2c6/brands/naturland_nl.png?sh=50 NATURLAND NATURLAND

Bernagie & Teunisbloem Olie - 200 capsules

Voedingssupplement
33,95 €

Details

Supplement met bernagie- en teunisbloemolie voor een mooiere huid en verbeterd comfort tijdens de premenstruele periode.
Meer lezen

Add to cart options

5 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Het Bernagie & Teunisbloem Olie voedingssupplement van Naturland werd samengesteld om het premenstrueel comfort te bevorderen en je huid doorheen je hele cyclus te doen stralen. Olie uit bernagie en teunisbloem, rijk aan onverzadigde vetten en vitamine E, dragen bij aan het algeheel welzijn tijdens de periode voor je menstruatie en beschermen je huid tegen oxidatieve stress zoals vervuiling en UV-straling.
Neem 10 dagen lang, vanaf de tweede helft van je menstruatiecyclus, 3 capsules per dag bij een maaltijd met een groot glas water.