Images

!
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 GARNIER SKINACTIVE GARNIER SKINACTIVE

Micellair Reinigingswater In Olie

Micellair water
6,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
Gratis levering bij aankoop van 15€ op Garnier/L'Oréal/Maybelline/Essie merken

Details

Verwijder snel en efficiënt zelfs je meest langhoudende make-up met het Micellair Reinigingswater In Olie van Garnier.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Dankzij de toevoeging van olie wordt het verwijderen van je meest langhoudende make-up nog makkelijker! Daarnaast reinigt de olie je huid ook van onzuiverheden afkomstig van vervuiling. In slechts één handeling is je gelaat helemaal schoon, zonder wrijven of afspoelen.

Micellen zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo verwijderen, zonder wrijven.
Schudden voor gebruik. Breng met een wattenschijfje aan op het gezicht, ogen en lippen. Hard wrijven of afspoelen is niet nodig.
Structuur:
Vloeibaar
Volume:
400 ml
Huidtype:
Alle huidtypes
Je huid is schoon en voelt comfortabel aan.