Images

GARNIER SKINACTIVE - Micellair water - Micellair Water met Reinigingsmelk
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfedb6405/brands/garnierskinactive_nl.png?sh=50 GARNIER SKINACTIVE GARNIER SKINACTIVE

Micellair Water met Reinigingsmelk

Micellair water
6,99 €

Details

Combinatie van de zuiverende werking van micellair water met de zachtheid van een reinigingsmelk. Ideaal voor de droge en gevoelige huid.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Met het Micellair Water met Reinigingsmelk gaat Garnier SkinActive nog een stap verder om optimaal comfort te verzekeren. Deze uitzonderlijk milde formule combineert de kracht van micellen met de verzachtende en hydraterende werking van reinigingsmelk. In slechts enkele bewegingen is je huid ontdaan van make-up, onzuiverheden en vervuiling, terwijl ze steeds comfortabel en zacht aanvoelt, zonder een plakkerig of vet residu! Het Micellair Water met Reinigingsmelk is uiterst geschikt voor de droge of gevoelige huid.
Giet wat micellair water op een wattenschijfje en beweeg het zacht over de huid. Wrijven of naspoelen is niet nodig.
Volume:
400 ml
Huidtype:
Droog
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Aqua / Water Propanediol Glycerin Isopropyl Myristate Polysorbate 20 Betaine Sodium Polyacrylate Citric Acid Xanthan Gum Panthenol Acrylates Copolymer Phenoxyethanol Myrtrimonium Bromide (F.I.L. B229152/1)