Images

DR. BECKMANN - Onderhoudsproduct - Wasmachinereiniger Plus
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50 DR. BECKMANN DR. BECKMANN

Wasmachinereiniger Plus

Onderhoudsproduct
4,49 €

Details

Onderhoudsproduct voor de wasmachine. Verwijdert en voorkomt kalkaanslag en bestrijdt vuil en nare geurtjes.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Regelmatig je wasmachine grondig schoonmaken verlengt de levensduur van je toestel. De Machinereiniger Plus van Dr. Beckmann reinigt grondig en verwijdert kalk en vuil, zelfs op de slechts bereikbare plaatsen. De trommel, slangen, rubberen afdichtingen en verwarmingselementen worden zorgvuldig gepoetst en beschermd tegen vroegtijdige slijtage.
  • Reinig je wasmachine ongeveer drie keer per jaar.
  • Haal de wasmiddellade uit de machine, laat hem 30 minuten in een oplossing van 4 l warm water en 50 ml reinigingsvloeistof inweken. Maak de lade vervolgens schoon en plaats terug.
  • Maak de rubberen afdichting schoon met een doek met wat reinigingsvloeistof. Laat de vloeistof even inwerken en neem dan het rubber met een vochtige doek af. Verwijder ook pluisjes en eventuele objecten.
  • Doe de rest van de vloeistof in het hoofdwasmiddelbakje van je wasmachine en draai een hoofdwasprogramma op minstens 60°C, zonder wasmiddel of was en zonder voorwassen.