Images

DR. BECKMANN - Vlekverwijderaar - PreWash Spray
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50 DR. BECKMANN DR. BECKMANN

PreWash Spray

Vlekverwijderaar
4,49 €

Details

Milde maar doeltreffende voorwasbehandeling met ossengalzeep. Verwijdert vlekken van al je wasbaar, kleurecht textiel. Ook geschikt voor zijde en wol!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De PreWash Spray van Dr. Beckmann met een natuurlijk concentraat van ossengalzeep is een intensieve voorwasbehandeling geschikt voor gevoelige textielsoorten als wol en zijde. Vlekken en vuil worden snel en doeltreffend verwijderd, zonder het materiaal of de kleur van het textiel aan te tasten.

Tip van Dr. Beckmann: leg textiel met restvlekken van bètacaroteen (wortels, paprika, kersen en abrikozen) in het daglicht. De restvlekken verdwijnen vanzelf onder invloed van UV-straling.
  • Behandel de vlek zo snel mogelijk. Hoe eerder je de vlekverwijderaar gebruikt, hoe makkelijker de vlek te verwijderen is.
  • Test eerst de kleurechtheid en de bestendigheid van het textiel op een onopvallende plaats.
  • Besproei de vlek en laat de vloeistof maximaal 5 minuten inwerken.
  • Was het textiel volgens de wasvoorschriften.