Images

DR. BECKMANN - Vlekverwijderaar - PreWash Borstel
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw722311c2/brands/drbeckmann_nl.png?sh=50 DR. BECKMANN DR. BECKMANN

PreWash Borstel

Vlekverwijderaar
4,49 €

Details

Voorwasbehandeling met ossengalzeep. Verwijdert bijna alle vlekken en is veilig voor alle weefsels.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De PreWash Borstel van Dr. Beckmann met ossengalzeep is het ideale middel tegen vethoudende vlekken in bijvoorbeeld kragen en manchetten. Met de zachte borstel verdwijnen zelfs ingedroogde en hardnekkige vlekken! De formule is daarnaast ook doeltreffend tegen vlekken van bijvoorbeeld make-up, bloed en fruit en tast het weefsel of de kleur van het textiel niet aan.

Tip van Dr. Beckmann: leg textiel met restvlekken van bètacaroteen (wortels, paprika, kersen en abrikozen) in het daglicht. De restvlekken verdwijnen vanzelf onder invloed van UV-straling.
  • Behandel de vlek zo snel mogelijk. Hoe eerder je de vlekverwijderaar gebruikt, hoe makkelijker de vlek te verwijderen is.
  • Test eerst de kleurechtheid en de bestendigheid van het textiel op een onopvallende plaats.
  • Breng de PreWash aan op de vlek of de vuile kraag. Wrijf het middel in met de borstel.
  • Laat 10 tot 15 minuten inwerken.
  • Was het textiel volgens de wasvoorschriften.