Images

MOSQUITNO - Anti-muggen - Insectwerende Armband - 5 stuks
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwac8bed8a/brands/mosquitno_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwac8bed8a/brands/mosquitno_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwac8bed8a/brands/mosquitno_nl.png?sh=50 MOSQUITNO MOSQUITNO

Insectwerende Armband - 5 stuks

Anti-muggen
10,95 €

Details

Pack van 5 armbanden met een aanpasbare lengte, ter bescherming tegen muggen en andere insecten. Ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Ingrediënten
De insectwerende armband van MosquitNo is een makkelijke en snelle manier om je te beschermen tegen muggen en andere stekende en bijtende beestjes. Het siliconen bandje, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar, laat geleidelijk de insectwerende stof vrij en is 72 uur lang werkzaam, ook tijdens het zwemmen. De lengte is makkelijk aan te passen aan ieder formaat pols en kan door de sluiting makkelijk vast en losgemaakt worden.
De verpakking bevat 5 armbandjes.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Citriodiol
  • Silicone Rubber
  • Siloxane
  • Cotton Scent
  • Butylated Hydroxytoluene
  • Dye